INTERNATIONAL LEVERANS
Vi fraktar världen över
 
STORA BESPARINGAR
Sexleksaker till lägsta priser
 
LEVERANSTID
2-4 Dagar
 
FRAKT
ENDAST 49kr

 

category
category
category
category

 

 

category
category
category
category

 

 

FÅ IGÅNG DITT SEXLIV MED VUXENLEKSAKER

Letar du efter något att få igång dina sexfantasier? Vill du få igång din relation eller hittat en ny älskare? Oavsett detta så har Intimleksaker.com ett stort sortiment av sexleksaker och underkläder som passar för alla tillfällen och kommer garanterat höja stämningen i sovrummet.

 

VUXENELEKSAKER, SEXREDSKAP & INTIM-PRODUKTER HOS INTIMLEKSAKER.COM – DIN SEXSHOP PÅ NÄTET

Intimleksaker.com har ett mycket stort sortimetn av sexleksaker, vuxenleksaker, sexredskap och intim-produkter av alla de slag och smak. Bland annat har vi penisringar eller kukringar för män, buttplugs, anal-leksaker, dildos, vibratorer, dubbeldildos, sexiga underkläder, strap-on, latex, silikondildos och glasdildos. Vårt utbud av vuxenleksaker får alla våra kunder att komma tillbaka. Hög kvalitet och snabba leveranser av våra vuxenleksaker uppskattas av alla. Vi har alla olika material, former och storlekar. Du kommer hitta något som passar dig, din partner eller som present. Ta en titt i vår sexbutik så kommer du se varför vi har ett så varierat utbud av intimleksaker.

 

SEXLEKSAKER FÖR PAR SOM HÖJER SEXLUSTEN

Du har kanske varit tillsammans länge med din kärlek och fastnat i rutin och det är inte så spännande sexlekar längre och det kanske har svalnat lite? Vi har lösningen på det, och ni kan höja sexlusten rejält med sexleksaker. Vi har bra erbjudanden hos  Intimleksaker.com och en mängd olika sexleksaker som stimulerar er båda två. Från kukringar till analkulor och buttplugs som är sexleksaker som passar alla par som vill prova på något nytt i sexlivet.

 

UPPLEV SOMMAREN OCH SEMESTERN MED NYA HÄRLIGA SEXLEKSAKER FRÅN INTIMLEKSAKER.COM

Sommaren är här och lusten ökar för varje dag. Hitta stimulerande sexleksaker för härliga erotiska stunder med dig själv eller din partner på semestern. Vi har ett stort sortiment med dildos, vibratorer, sexiga underklader och kukringar för alla stunder.

 

SÅ VÄLJER DU RÄTT PENISRING ELLER KUKRING

Penisringar / Kukringar finns i alla möjliga mer eller mindre elastiska material och hos Intimleksaker hittar du allt från mjuka gummiringar till hårda ringar i metall för den som vill ta steget längre. Det finns också set med flera olika storlekar för den som vill testa sig fram och kunna variera styrkan på sin penisring / kukring. Den som vill få ut maximalt av sitt stånd bör välja en variant som träs över både penis och din pung. Den här typen av ring gör det också lättare att kontrollera din utlösning och kan ge både längre och intensivare orgasmer.

 

PENISRINGAR / KUKRINGAR FÖR BÅDAS NJUTNING

Penisringar är inte bara en produkt som kan göra sexet skönare för den med penis. Det finns också ringar med inbyggd vibrator som är gjord för stimuleras klitoris eller området kring analen, samtidigt som man kan ha omslutande sex – det bästa av två världar helt enkelt!